Басты бет - Мұрағат - Механика және технологиялар - Механика және технологиялар 2021-3 - Ұсақ булгур жармасы негізінде дайындалған көженің сапалық көрсеткіштерін анықтау

Ұсақ булгур жармасы негізінде дайындалған көженің сапалық көрсеткіштерін анықтау

Автор: А.Б. Мынбаева, А.С. Боранкулова, Н.В. Иванникова, Л.Ж. Алашбаева
Бет 14-18

https://doi.org/10.55956/XFVW3559

Аңдатпа. Жұмыс астықты өнімдердің ассортиментін кеңейту мақсатында пісіруді қажет етпейтін ұсақ булгур жармасы негізінде көже ұлттық өнімін жасауға арналған. Жаңа Булгур-көженің органолептикалық, физикалық-химиялық және микробиологиялық көрсеткіштері анықталған.

Тірек сөздер: бидай-көже, ұсақ булгур жармасы, физикалық-химиялық көрсеткіштер, микробиологиялық көрсеткіштер.

Мынбаева, А.Б. Ұсақ Булгур жармасы негізінде дайындалған көженің сапалық көрсеткіштерін анықтау [Мәтін] / А.Б. Мынбаева, А.С. Боранкулова, Н.В. Иванникова, Л.Ж. Алашбаева // Механика және технологиялар / Ғылыми журнал. – 2021. – №3(73). – Б.14-18. https://doi.org/10.55956/XFVW3559

(PDF)