Home - Archives - Mechanics & Technologies - Механика және технологиялар 2021-3 - Ұсақ булгур жармасы негізінде дайындалған көженің сапалық көрсеткіштерін анықтау
Ұсақ булгур жармасы негізінде дайындалған көженің сапалық көрсеткіштерін анықтау
https://doi.org/10.55956/XFVW3559
Аңдатпа. Жұмыс астықты өнімдердің ассортиментін кеңейту мақсатында пісіруді қажет етпейтін ұсақ булгур жармасы негізінде көже ұлттық өнімін жасауға арналған. Жаңа Булгур-көженің органолептикалық, физикалық-химиялық және микробиологиялық көрсеткіштері анықталған.
Тірек сөздер: бидай-көже, ұсақ булгур жармасы, физикалық-химиялық көрсеткіштер, микробиологиялық көрсеткіштер.
Мынбаева, А.Б. Ұсақ Булгур жармасы негізінде дайындалған көженің сапалық көрсеткіштерін анықтау [Мәтін] / А.Б. Мынбаева, А.С. Боранкулова, Н.В. Иванникова, Л.Ж. Алашбаева // Механика және технологиялар / Ғылыми журнал. – 2021. – №3(73). – Б.14-18. https://doi.org/10.55956/XFVW3559