Главная - Текущий выпуск - Жаңа номер - Механика және технологиялар - Механика және технологиялар 2023-1 - Нан өнімдеріне "Жеті жарма" кешенді қоспасын енгізу арқылы сапасын жақсарту

Нан өнімдеріне "Жеті жарма" кешенді қоспасын енгізу арқылы сапасын жақсарту

Автор: П.М. Маликтаева1, Қ.Ж. Абдикаримова2

1,2Ш. Мұртаза атындағы Халықаралық Тараз инновациялық институты, Тараз қ., Қазақстан
Бет 34-40

https://doi.org/10.55956/CGSX9737

Аңдатпа. Стандартты нан қамырына рецептура бойынша 15, 20 және 25 % мөлшерде «Жеті жарма» түрлі дәнды дақыл кешендерін қосу арқылы нан қамырының және дайын нан сапасын органолептикалық және физиклық-химиялық тұрғыдан салыстырмалы зерттеу жұмыстары жүргізілді.

Тірек сөздер: жарма, қамыр, нан, ылғалдылық, сапа, жақсартқыш, кешен

Маликтаева, П.М. Нан өнімдеріне "жеті жарма" кешенді қоспасын енгізу арқылы сапасын жақсарту [Мәтін] / П.М. Маликтаева., Қ.Ж. Абдикаримова // Механика және технологиялар / Ғылыми журнал. – 2023. – №1(79). – Б.34-40. https://doi.org/10.55956/CGSX9737

(PDF)