Главная - Архив - Механика и технологии - Механика және технологиялар Ғылыми журналы, 2021, №1

Механика және технологиялар Ғылыми журналы, 2021, №1

Механика және технологиялар, 2021, №1

Исследование молока и молочной продукции молочно-товарной фермы ТОО «Камышенка»

Автор: К.Х. Шайкенова, Қ.М. Омарова, Б.Ш.Джетписбаева
Страница 7-11

Сүзбе, ірімшік сарысуының физикалық-химиялық қасиеттерін талдау және зерттеу

Автор: А.Б. Нұртаева, Е.М. Тұрғынбай, А.Ә. Нурмахан, Б. Калемшарив
Бет 12-20

Өсімдік қоспасымен байытылған жұмсақ ірімшік жасау технологиясын жетілдіру

Автор: А.Б. Нұртаева, Е.М. Тұрғынбай, А.Ә. Нурмахан, Б. Калемшарив
Бет 21-26

Сүт сарысу ақуыздарының маңызы және оларды тағамдарда пайдалану

Автор: Э.М. Туркеева, Ш.Б. Тасыбаева, Б.Т. Абдижаппарова, А.А. Сапарбекова
Бет 27-34

Емдік-функционалдық бағыттағы жаңа сүтті сүзбе десертінің рецептурасын әзірлеу және қауіпсіздік параметрлерін зерттеу

Автор: А.К. Гумарова, А.Т. Абылгазинова, Ж.Ж. Қойшиева
Бет 35-42

Технология производства сыров на основе овечьего молока

Автор: Д.Ж. Ибраев, Г.Н. Жакупова, А.Х. Мулдашева, Э.К. Акишева
Страница 43-49

Өсімдік шикізатын пайдалана отырып, нан-тоқаш өнімдерінің технологиясын жасау

Автор: Б.Л. Леонидова, Ж.Қ. Жадрасын
Бет 50-55

Ұлттық нан өнімдерінің тиімді технологиясын жасау

Автор: М.Н. Немеребаев, П.М. Маликтаева, Қ.Ж. Абдикаримова
Бет 56-63

Бидай нанының сапасына рецептуралық компоненттердің әсерін анықтау

Автор: М.П. Байысбаева, З.Н. Молдақұлова
Бет 64-69

Өсіп-өнген бидай дәнінің ұнымен байытылған нан-тоқаш өнімдері

Автор: А.М. Саидов, Н.Д. Жангабылова, Ж.Е. Балгужинова, Б. Аманжол
Бет 70-76

Ресурсосберегающие технологии переработки некондиционного зерна для приготовления комбинированных кормов

Автор: Г.К. Алтынбаева, О.Ю. Кадникова, А.М. Айдарханов, Д.Б. Баймуханова
Страница 77-87

Анализ химического состава растительных масел и жиров и их влияние на организм человека

Автор: А.М. Саидов, Н.Д. Жангабылова, К.С. Альсеитов, Ю.В. Шаркова
Страница 88-94

Тағамдық өнімдердің қауіпсіздігін қамтамасыз етуде азық-түлік қауіпсіздігі (HACCP) жүйесінің қағидаттарын қолдану

Автор: У.А. Орынбаева, А.Т. Оңлабекова, О.Ж. Досымова
Бет 95-103

Композит материалдан жасалған тетрақұрылымды қабыршақтың элементтерінің ерекшелігіне байланысты тербелісі

Автор: М.М. Бекмұратов, М. Немеребаев, С.Ә. Орынбаев, Т.С. Жүсіп
Бет 104-111

Обобщение формул для расчета теплообмена в пучках труб в интевале высоких чисел Рейнольдса

Автор: Д.У. Сугиров, Г.Г. Байсарова, С.М. Оспанова, М.К. Суйменова, К.М. Шайхиева
Страница 112-117

Голономды байланыстағы механизмдер қозғалысының теңдеулері

Автор: А.Т. Жақаш, Р.Ж. Абдраимов, Э.А. Джакашова
Бет 118-123

Голономды емес байланыстағы механизмдер қозғалысының теңдеулері

Автор: А.Т. Жақаш, Р.Ж. Абдраимов, Э.А. Джакашова
Бет 124-130

Тары сөгі мен қант құмшекерінің бекемділік қасиеттері

Автор: Е. Спандияров
Бет 131-134

Динамическое поведение цилиндрической оболочки тетрагональной структуры из композиционых материалов

Автор: М.Н. Немеребаев, Ж.A. Шымыр, П.М. Маликтаева
Страница 135-143

Современные методы переработки и утилизации нефтесодержащих отходов

Автор: М.Д. Алдакова, А.У. Сабиров, Д.У. Сугиров, Э.М. Хаманова
Страница 144-150

Жазық қисықтардың ерекше нүктелерін классификациялауға компьютерлік технологияларды пайдалану

Автор: Н.А. Абиев, А.Қ. Сегізбаева
Бет 151-161

Using computer technologies to investigation and construction planar curves asymptotes

Author: N.А. Аbiev, A.K. Segizbaeva
Page 162-171