Күрішті ажарлау процесін қауыз қосу арқылы интенсивтендіру

Автор: К.Ш. Саржанова1, П.М. Маликтаева2

1,2Шерхан Мұртаза атындағы Халықаралық Тараз инновациялық институты, Тараз қ., Казақстан
Бет 176-181

https://doi.org/10.55956/LEPI8049

Аңдатпа. Мақалада күріш дәнінің пайдалану коэффициентін арттыру мақсатында, күрішті ажарлау процесін қауыз қосу арқылы интенсивтендіру мүмкіндігін тәжірибелік зерттеудің нәтижелері көрсетілген. Күріш қауызының дәнді ажарлау процесіне және жарманың түсіміне әсері туралы мәліметтер берілген.

Тірек сөздер: күріш, қауыз, ажарлау, интенсифтендіру, түрпілі қасиет, түсім және сапа.

Саржанова, К.Ш. Күрішті ажарлау процесін қауыз қосу арқылы интенсивтендіру [Мәтін] / К.Ш. Саржанова, П.М. Маликтаева // Механика және технологиялар / Ғылыми журнал. – 2024. – №3(85). – Б.176-181. https://doi.org/10.55956/LEPI8049

(PDF)