Главная - Архив - Механика и технологии - Жаңа номер - Механика және технологиялар - Механика және технологиялар 2024-3 - Күрішті ажарлау процесін қауыз қосу арқылы интенсивтендіру
Күрішті ажарлау процесін қауыз қосу арқылы интенсивтендіру
https://doi.org/10.55956/LEPI8049
Аңдатпа. Мақалада күріш дәнінің пайдалану коэффициентін арттыру мақсатында, күрішті ажарлау процесін қауыз қосу арқылы интенсивтендіру мүмкіндігін тәжірибелік зерттеудің нәтижелері көрсетілген. Күріш қауызының дәнді ажарлау процесіне және жарманың түсіміне әсері туралы мәліметтер берілген.
Тірек сөздер: күріш, қауыз, ажарлау, интенсифтендіру, түрпілі қасиет, түсім және сапа.
Саржанова, К.Ш. Күрішті ажарлау процесін қауыз қосу арқылы интенсивтендіру [Мәтін] / К.Ш. Саржанова, П.М. Маликтаева // Механика және технологиялар / Ғылыми журнал. – 2024. – №3(85). – Б.176-181. https://doi.org/10.55956/LEPI8049